Cumartesi, Mayıs 06, 2006

koltukta ne var?

kısa aralıklarla bir tayin ve istifadan dolayı şimdiki okulumdan ayrılsam da 25 yıldır aynı okuldayım son iki yıldır emekliye ayrılan müdürle beraber. yani 23 yıldır aynı müdür. o emekliye ayrılınca md baş yrd. vekil müdür oldu. 6 ay öyle devam etti. sonra iktidar değişti, başka bir md yard. vekil md oldu. onunla görev yaparken gene bizim okulda görev yaparken sınavı kazanıp başka bir ilçede md olan bir arkadaş geldi okula md oldu bir kaç ay onunla çalıştık. bir önceki iktidar müdürümüz gene yukardan işini yaptırdı görev yapan da ücra bir yere tayin oldu öğr. olarak. mahkemeye verdi kazandı ve gene geldi koltuğuna oturdu, diğeri yıllık izne ayrıldı. bu gelgitler arasında hep okul girişindeki müdür panosu değişti, biri kaldırdı diğeri geldiği gibi yerine koydu. komik komik olaylar. öğrenciler dalga geçiyor. nedir bu koltuk sevdası anlamadım gitti. bakalım gidenin torpili ne kadar kuvvetli ve ne zaman geri dönecek. beklemekteyiz okul olarak, öğrenci ve öğretmen olarak. gelen hemen kaldığı yerden başlıyor hiçbirşey olmamış gibi.... anlattıklarım bilmece gibi oldu ama umarım anlamışsınızdır.

2 yorum:

kedi dedi ki...

Ben anladım hayatım,işin içinde olunca anlaşılıyor ve senle beraber bu aptalca duruma glünüpgeçiliyor ve dee sinir olunuyorrr!!!Hırrr.

Kolay gelsin canım.
Baktın ki işi azıtıyor bu arkideşler,bikere "biyoo"diye ıslık çal,anında gelir kafa göz allah ne verdiyse dağıtırım o okulu layn!!Kızdırmasınlar kraliçemi!!
Bozmasınlar manyak biyonun kafasını ha!

kedi dedi ki...

Haa bide başlığında sormuşsun ya
"koltukta ne var ?"diye

Cevap veriyoruum:

BOK VAR!!!

(ki bu kadar cazip geliyor olmalı kompleks tatmin eden zavallı bazı kişiliklere)