Pazartesi, Ağustos 21, 2006

yalnızlar kraliçesinin yalnızlığı

ev bomboş kalıverdi. kardeşim yeğenim annem babam gittiler. bütün odalar tıs pıs. kardeşimle yaklaşık bir aydır birlikteydik, ne güzel zaman geçirdik. son beş gün de annem babam dahil oldular bize. çook mutluyduk çoook. sizi özleyeceğim nes ve barbi. çok uzak olmasanız da çok sık görüşme olanağımız olmuyor o da çalışıyor kızının okulu eşinin işi vs.

ben böyle durumlarda uyumaya bırakırım kendimi. evi toparlayayım yatmamalıyım diye dirensem de olmadı. yarım saatçik uyumuşum eşimin telefonuna kalktım kendimi daha iyi hissediyordum. iki gün önceki evlenme yıldönümümüz için yemeğe çıkalım dedi, apar topar hazırlandım ve gittik. güzel bir yemekti. biz geleceğe dair en önemli konuşmalarımızı hep bu tür yemeklerde yaparız. konuştuk uzun uzun. herşey güzeldi imbat da vardı ama gecenin sonuna doğru sıcak sıcak epeyce esti kalktık geldik evimize.

şimdi daha iyiyim. evin yalnızlığına alışıyor gibiyim.

5 yorum:

cenebaz dedi ki...

2 hafta önce ben de aynı şeyleri yaşadım. Üstelik bizim kalabalıklığımız sadece 2 hafta sürdü. Evler kalabalıklarla, sevdiklerimizle güzel. İnşallah en kısa sürede tekrar biraraya gelirsiniz. Benim için en yakın ihtimal kurban bayramı, o da belki

kedi dedi ki...

Biri giderrr biri gelir be kraliçemm.
Ee hani çayımm?Bak ben pasta getirdim:)))

KUGUU dedi ki...

Sevdiklerinle Allah kavustursun YKcgm.

Age35 dedi ki...

Of şimdi benim annem de gidince bende kendimi uykuya veririm artık...

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

sevdiklerine tez zamanda kavuş çenebaz
hoşgeldin biyoooooooooooooo
teşekkürler kugu
age hoşgeldinnnnn özledim seni...