Perşembe, Aralık 07, 2006

GÜVEN

kameralardan arabamın lastiğini kesen kişiler bulundu. filozofla dün akşam üzeri şikayetçi olduk, dilekçe verdik. yapanlar genç, yirmi küsur yaşlarında. kasıt olmadığını, sarhoş olup kestiklerini söylemişler... olan bizim lastiklere oldu, dördü de değişti. mahkeme sonucunda para tahsil edilebilir ama NEDEN!!!!

artık bu ülkede güven kavramı kalmadı. beni tanımazsın, etmezsin, ne istiyorsun..... gibi sorular uzayıp gider işte böyle.

4 yorum:

nimetin.blogspot.com dedi ki...

aynı durum bende olsaydı şunu düşünürdüm; dava açıp paramı alacağım öylemi!! adamlar zaten manyak durup dururken lastiklerimi patlatmış. bi de ben onları mahkemeye vereceğim iyice manyak olacaklar. peki ben manyak mıyım karşı taraf manyakların antenlerini üzerime doğrultayım. ıhhh yok. yapamam. çünkü güvenliğimin tam oluştuğunu düşündüğüm bir ülkede değilim maalesef.

nimet

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

haklısın nimet ama yapmak zorundaydık, yanlarına kalmamalıydı. inşallah başka şeylerle karşılaşmam...

kurunane dedi ki...

çok geçmiş olsun. insan böylesi durumlarda ne yapacağını şaşıyor. boşverseeeeek böyle tipler çoğalacak, suçlar artacak. mahkemeye verelim desek davalar hemen sonuçlanmıyor, senelerce sürebiliyor. adliyelerin arşivleri dosyalarla dolu. allah kötülerle karşılaştırmasın inşallah.

nilly dedi ki...

Gecmis olsun. Neyse en azindan airbag'lere zarar vermemisler.