Cuma, Aralık 29, 2006

ikibin altıya dair

ben bu yılı pek sevmedim desem... düşünüyorum da, ne bekliyordum da gerçekleşmedi??? hayır, olmasını istediğim, beklenti içine girdiğim bişii de yoktu ki!!!

sağlıklı ve sıhhatliydik, en önemlisi de bu değil mi.. o zaman iyi geçmiş, özür dilerim 2006.. hakkını yemeyeyim.

şu anda aklıma hemen geliveren, 2006 ya dair yaşadıklarım: emekli oldum ve yeni bir işe başladım hem de fahri olarak.. manevi hazzı büyük....
kah sevinçli kah üzüntülü günlerim de oldu. kendimle ilgili büyük bir üzüntü yaşamasam da yakınlarımın derdi benim oldu, en mutlu anlarımda bile gölgeledi mutluluğumu. ailesini, yakınlarını, arkadaşlarını seven ve onları önemseyen bir yapım var. onların kederleriyle üzüldüm, sevinçleriyle mutlandım. elimden geldiğince, ulaşabildiğim kadarıyla her anlamda yardım ettim çevreme.. maddi anlamda, bazen zorlandığım günler de oldu ama çabuk atlattım eşimin desteği ile.turistik gezi amaçlı iki kez yurtdışı birçok kez yurtiçi gezilerim oldu. kendimle ilgili dibe vurdum dediğim anlar olmadı bu yıl.
anımsadıklarım bunlar şimdilik, o zaman güle güle sana 2006, pek de fena geçmemişsin.

herkesin bayramını kutluyorum, 2007 ye hoşgeldin diyor, tüm beklentilerin gerçekleşmesini diliyorum kendim, kocam, ailem, arkadaşlarım, sizler ve ülkem adına.....


bayramın birinci günü anne babama gideceğiz, kardeşlerim yeğenlerim de gelecekler. şimdi bununla ilgili kalbim pır pır çarpıyor, sabırsızlanıyorum. bayram sonunda yine burdayım.
sevgiyle kalın...

10 yorum:

Nenoni dedi ki...

Sana birşey diyeyim mi bu yılı bende hiç sevmedim...

CaDı dedi ki...

Mutlu bayramlar, iyi yıllar efenim:))

Asuman Unsal dedi ki...

iyi bir yıl diliyorum bende;)
benimde üzüldüğüm şeyler oldu, hayatımın en önemli dönüm noktaları bu yıla toplanmış gibiydi, yinede sağlıklı sevdikleriyle beraber güzel bir yıldı, 2006 dan hiç bir şey beklemedim, ama 2007 için beklentim var; bayramda birlikte olmak isterdim, moahhh öpüyorummm :)(:

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

sana yorum gönderemiyorum cadı..pek de anlamam ya beta mıdır nedir ona geçen arkadaşların bazılarına yorum gönderemiyorum.

ben de bayramını kutlar, iyi bayramlar dilerim..

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

iyi yıllar diyecektim cadı, bayramını iki kez kutlamışım.

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

derin iz, bütün beklentilerinin bu yıl gerçekleşmesini diliyorum. iyi yıllar, iyi bayramlar..

cenebaz dedi ki...

Tüm isteklerinin gerçekleştiği yeni bir yıl ve iyi bayramlar dileklerimle,

Age35 dedi ki...

İyi bayramlar,Mutlu yıllar..=))

zeyno dedi ki...

2006 ya güle güle dediğim için şu an muyluyum zira kendisiyle hiç iyi anlaşamadık biz. Hiç sevemedim.Ama içimden bir ses 2007 nin çok daha güzel olacağını söylüyor, sadece kendi adıma değil, tüm dünya için...Dilerim içsesim doğru söylüyordur...

renkler dedi ki...

Çok hoş bir tatil yaşamışsın. Bu kadar insan, bu kadar kardeş, yeğen ve kalabalığa rağmen neden kendine yalnızlar kraliçesi diyorsun ki!