Salı, Aralık 19, 2006

ne olacak bu ülkenin hali diye yazılır çizilir ya, gerçekten nereye gidiyoruz.

hükümeti becerdiler, şimdi de devleti halletmeye doğru hızla gidiyorlar. çok üzülüyorum çookk..eğer gerçekleşirse yedi yılda neler yapmaz bu adam. şimdi erişemedikleri birkaç kurum kalmıştı, onları da tepeden atamalarla canına okuyacaklar..

benim düşündüğüm bütün muhalefet vekillerinin sine i millete dönmeleri. mumcu karalı görünüyor, ana muhalefetten çıt yok bu konuda. muhalefet ve sivil toplum kuruluşları birşeyler yapmalı, herkes üzerine düşeni yerine getirmeli.zaten seçime bir yıl kalmış, noolur şimdi istifa etseniz. herkes menfaat peşinde. kamuoyunu harekete geçirmenin en iyi yolu bu görünüyor şimdilik. nisan ayında erken seçim için kamuoyunda hükümete karşı baskı yaratmak için ayrılın görevlerinizden sayın vekiller. yoksa bu ülkenin cumhuriyet değerlerini hepten kaybedeceksiniz, kaybedeceğiz..

3 yorum:

Nenoni dedi ki...

Hiç istifa ederlermi.Giden yapışıp kalıyor koltuğa.Seçim geliyor zaten ne olur bir yıl önceden yapsanız şu işi de azıcık muhalefetiniz ses getirse değil mi?

Asuman Unsal dedi ki...

asıl istifa ederse kazanır zaten Deniz Baykal, ülkede satılacak özvarlık bırakmadılar, kimlere ne peşkeş çekiliyor belli değil, zaten erken seçim olmazsa yakında donsuz dolaşacağız, haberimiz olmadan donumuzu bile satar bu hükümet, ne kadar tepkisiz bir millet olduk, ne kadar sindirildik, açlıkla terbiye ediliyoruz, insanları yoksullaştırıp, fakirleştirip sindiriyorlar, nereye gidiyoruz, insan kahroluyor, istifa etmeliler,

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

nenoni, derin iz çok haklısınız da harekete geçecek birşeyler yapılmalı, yapmalıyız..