Perşembe, Aralık 14, 2006

zaman zaman sabah işe gitmek için hazırlanırken TV açtığımda, sanırım kanal D de, sarışın bir bomba ile erkek-kadın diğer partneri magazin içerikli bir proğram yapıyorlar.

davet ettikleri kişiler genelde sansasyonel, hatta bugün helin avşar vardı barların güzeli..
her iki sunucu da atlamaya hazır panter gibiler. dik sorular, verilen cevapların içinden cımbızla çekilmiş sözcükler üzerinde oynamalar, köşeye sıkıştırmalar, itiraf ettirme uğraşları.. işte helin in gece yaşamı ablasına zarar veriyormuş muş muş da muş muş..heyhaat abla avşar ın yaşamı ülkeye zara veriyor, onu naaapcaaazzz..

nasıl canım sıkılıyo böyle proğramlara, izlemezsen kanal değiştir diyemezsiniz sevgili kanal yöneticileri.. izlemediğim halde açınca denk geliyorum, kumandayı bulup değiştirinceye kadar bir cümle duyuyorum, bugün de ablasına zarar verdiği cümlesini duydum. kaliteyi verin, halk da kalite olsun..verin ki alalım..70 milyon insandan, diyelim ki 5000 mutlu azınlık(!) nereden, nasıl, ne öğrenebiliriz çabaları..

erkek- kadın olanı ramazan da çok da izlenen Nihat Hatipoğlu nun proğramında canlı yayına bağlandı gece yarısı. Gayetten huuuşuuu içinde, söylediğine göre ramazan ayı
boyunca camileri gezermiş, hatta o gün de selimiye ye gitmiş, amanın bir dini bütün, bir müslüman... be kadın, demezler mi yaptığın işe bak, bir de şu konuşmalara.
madem işin magazin, hadi ona da saygı gösterelim,neden konuğun üzerinden sansasyon yaratma dalavereleri, lafları çarpıtmalar..
diğer sarışın da kendisi çok halis-mulis yaşıyor da sanki.. senin her yerinden ..... akıyor zaten. amanın bir konuşmalar, bir tavırlar, kendisi sanki ahlak abidesi.

çok komik oluyorsunuz çooookkkk

sabah sabah takıldım yine yaaa..

12 yorum:

. dedi ki...

KRaliçem
Mesajını aldım:)
Denedim ben bırakabildim:)
Acaba bir daha mı denesen de olmazsa mailleşsek mi de kafanı mı şişirdim acep:)))sonsardunya@gmail.com

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

olur mu sardunyam, kafamı şişirir misin hiç. ekliycem seni de msn me.
canım benim yaa!

Age35 dedi ki...

yALNIZLAR KRALÇESİ,bende anlamıyorum onca zaman nasıl devam etti bu programlar,gerçi bir kısmı hala devam ediyor ya..E her kör satıcının kör alıcısı vardır diye düşünürsek..

nimetin.blogspot.com dedi ki...

sen işe geç gidiyorsun herhalde:)))) biz sarışın bayan mayan görmüyoruz valla:) akşamdan kalma haberleri görüyoruz:)))

nimet

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

haklısın age. evet bir kısmı kaldırıldı ama ben kaldırılmayana denk geldim. iyiyi sunsunlar, insanlar da iyiyi alsın diye düşünüyorum.

evet nimet, işe 10 gibi gidiyorum, aslında pek açmam tv sabah sabah, ama o gün açmıştım..

Toplu İğne dedi ki...

ben hem o erkek-kadına hem de rapunzel kılıklı etrafa bön bön bakan suratsız ve sevimsiz kadına gıcık oluyorum. geçen sene o erkek-kadın posta gazetesinde bir hafta sonu, "boğazda bilmemne longusta'da lobster yemek şahane" diye tam 1 sayfa magazin haberi yazmıştı. hem de bilmeyenler için bir gazetecilik görevdir, lobster istakoz demek, hem de düşünülenin aksine çok ucuz, kişi başı o longusta bilmemneden 100 ytlye çıkarsınız diye de yazmıştı. yalaka restoran sahiplerinden beleşe yemek kolay tabi, gitsin de asgari ücretle bakalım lobster mı yiyecek yoksa babayı mı yiyecek?

çok doğru bir yere basmışsın canım, tebrikler. temiz tv kampanyası düzenlersek ben ilk sıralarda olmak istiyorum tamam mı?

Asortik Krep dedi ki...

Bu cümle olayı bitirmiş zaten..
"heyhaat abla avşar ın yaşamı ülkeye zara veriyor, onu naaapcaaazzz.." Bayıldım :)
Bende geç işe gidenler kategorisine girdiğimde seyredebiliyorum ancak Dedikodu programını..Erkek -kadın olanı bana da garip geliyor ama diğeri bizim liseden mezun ..tanıyorum kendisini..Oynamıyor , gerçekten kendi yapısı öyle..Sert biridir :)) ve de çalışkan.Belki ben tanıdığım için genelde o yüze bakıp sorulamayan soruları sorduğundanmıdır neden hoşuma gidiyor konuklarını sıkıştırması :)

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

toplu iğne, sen hele bir iyileş, temiz ekran kampanyası açalım.

sevgili asortik, ben yakından tanımıyorum ama nerden ne bulsak da deşifre etsek çabaları rahatsız ediyor beni..

nilly dedi ki...

Burdada bir porgramlar var oyle boyle degil. Kadin cocuk yapmis kimden oldugunu bulmak icin test yapiyorlar, biri baska biriyle yatmis, onunkide digeriyle yatmis, sacsaca basbasa kavgalar, neler neler. Hee,tabiki bunlara soz ve alkilariyla eslik eden bir suru insan. Ve bunlari tv.de baska birsey olmadigi icin arasira seyreden ben!

Asortik Krep dedi ki...

Nilly, çok güldüm okuyunca..Bizde buradaki programların düzeysizliğinden ! dem vuruyoruz :))

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

nilly, desene onların durumu bizden daha vahim..

nilly dedi ki...

Valla burda ki sabah kusagindan sonra yayinlanan bu tur programlar cok. Dusunun bir de bizd kablolu filan yok yani normal antenle ceken kanallarda olanlar bunlar. Digerlerinde daha neler neler var. Ara sira birilerinde rastliyorumda agzim acik kaliyor.Ben bu programlardan bir post yazisi cikarabilirim yani o kadar cok garip seyler var :)