Perşembe, Şubat 08, 2007

Epeydir ara verdim yazılarıma, okullar tatil, biz de, yazılar da tatilde. Fırsat buldukça hep okudum yazılarınızı, kiminize yorumlar da yazdım. eeee peki ben bu arada neler yaptım.

Pek işyerine uğramadım, bir kez gittim, bir saat zaman geçirdim. Genel müdüre, birkaç gün siz de tatil yapın, gelmeyin, ben gelirim, gerektiğinde telefonla ararım sizi dedim ama gn. md. gazeteye yazı da yazdığından, ben çalışıyorum, yazılarımı yazıyorum dedi ve benden günah gitti.

Annem babam geldi, onlarla ev şenlendi. Bizim bir özelliğimiz var, annemler buraya geldiklerinde kimde kalıyorlarsa diğer kardeşler, yeğenler, damatlar hep biraradayız. Tam da bir şenlik havası.. İki haftaya yakın kalıp döndüler, iyi ki varlar, sağlıklılar, birbirlerine hala aşık 79 ve 70 yaşında iki sevgili..

örgüler tam gaz devam etti, hazır da tatildeyken.. Şimdi kardeşime örüyorum bir kazak, şık bişii olacak, umarım beğenir..

İki gün önce kız kardeşim oğluyla İstanbul a gitti, kayınvalidesine. Yalnız kaldım, onunla ne kadar bütünleştiğimi böyle zamanlar da daha çok anlıyorum.

Cuma günü Filozofla ben de, onun yeğeninin düğünü için İstanbul a gideceğiz. Düğün cumartesi akşamı, biraz da gezi amaçlı bir gün önce gideceğiz. Filozof beni İstanbul da iyi gezdiriyor, iyi güzel mekanlarda zaman geçiriyoruz. Evlerinde de kalmıycaz, otelde yer ayırttık, yani düğün sahiplerine bağımlı olmayacağız, pazar günü de dönüş..

En önemlisini, unutuyordum yazmaya, üç ay sonunda 10 kg verdim. Bütün giysilerim bol geliyor, elimden dikiş gelir, kimisini kendim daralttım, bazıları da ufalacak gibi değil, o yüzden gardrop yeniliyorum. Düğün için kendime şık giysiler aldım. 50 beden giyen ben, 44 bedene indim. Çevremdekiler artık verme diyorlar ama beş kilo daha zayıflayacağım, kararlıyım. Bir de yaptığım diyeti yaşam biçimi haline getirebilirsem ne mutlu bana. 42 bedene inmeliyim.

Şimdilik bunlar geldi aklıma, diğer yazılarda buluşmak üzere sevgiyle kalın..

4 yorum:

Nenoni dedi ki...

kilo vermişsiin ne güzeell:)kilolu biri için elbiselerin bol gelmeye başlaması ne kadar mutluluk verici oluyor değil mi?

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

Evet haklısın nenoni. Çok mutluluk verici..

Age35 dedi ki...

Bu harika bir haber ..bir bayanın başına gelebilecek en güzel şey iki beden incelmek..

nimetin.blogspot.com dedi ki...

örgü öresim geldi senin yazını okuyunca yalnızlar kraliçesi. uzun zaman oldu örgü örmeyeli. ama vakit bulamıyorum ya. ne kötü.


nimet