Cuma, Temmuz 30, 2010

çok oldu yazmayalı çookkk.. hiç mi zamanım olmadı, hayır, yazmak içimden gelmedi işte, nedensiz...

ah benim aptal kafam, hep söz veriyorum kendime, birilerine yardımcı olmak amaçlı, başkalarından istekte bulunma diye.. ama çoğu sefer bunu başaramıyorum.. bırak herkes neyi nasıl yapacaksa yapsın..sana ne..

sıcaklarla aram iyi değil.. evde, işte hep klima çalışıyor, bu da beni hasta yapıyor.. kış gelse artık diyorum..

işyerinde köklü değişiklikler yaptık. elemanların bazıları işten çıkarıldı..kimi haketmişti, kimini de yönetim kurulu çoğunluk kararı ile..işyerinde verimli de olsa, özel hayatındaki çalkantılar ve bunun kuruma yansıması gibi nedenlerle.. kiminin de geçen yıl verdiği yanlış kararlar ve uygulamadaki aksaklıklar.. oysa "baştaki" sezmişti buyıl gidebileceğini, yeni okul arayışları içine gireceğini bildirmişti bana.. ama ben ona önümüzdeki yıl da bizimle çalışmasını söylemiştim, ama yönetim kurulu istemedi yıl içindeki yanlış bir uygulama onun da sonunu getirdi..

ağustos sonunda 80 mezunlarının yemeği var burada, ev sahibiyiz yani.. yurdun değişik bölgelerinden ve yurt dışından arkadaşlar katılacak. filozofun işleri yoğun, yatacak yer ayarlama ve yemek olayını ben üstlendim. mart ayından beri arkadaşlara ulaşma kaç kişi gün sayısı konusunda bilgi alma konularında sonuca ulaştım. herşey hazır gibi.. facelerine yazmama rağmen hala bazı arkadaşların geriye dönmemeleri büyük saygısızlık.. hemde sayfalarına girdiklerini gördüğüm halde..

çok kalabalık burası, heryer insan kaynıyoo.. arabalar, yayalar vs..marketlerdeki kasa önü sıraları da cabası.. işte böyle sevgili günlük, uzatmadan uğrarım yine sana..

7 yorum:

cenebaz dedi ki...

Uzuuun bir aradan sonra senden bir ses duymak çok güzel. Hoşgeldin:))

Asortik Krep dedi ki...

Özlemişim :)

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

ben de sizleri..

nimetin.blogspot.com dedi ki...

vallahi ozlemisiz gercekten:))
gerci benim de sendan asagi kalir yanim yok ta:)) adli tatil oldugu icin yazip duruyorum. bi ise baslayim felegimi sasirtirlar bana hele bir de okul filan mahvoldum ben:))
organizasyon isleri zordur be. kolay gelsin sana:))

nimet

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

nimetim, yok birbirimizden farkımız..

Asortik Krep dedi ki...

İyi misiniz..?

yagmur damlası dedi ki...

evet iyiyim..