Perşembe, Şubat 22, 2007

Kaç gündür sağ gözüm ağrıyor, bir iki gün ihmal ettim, belki geçer dedim, sonunda doktora gittik. Dış etkilerden değil, içten gelen nedenlerle göz iltihaplanmış. Diş, sinüzit, bademcik, idrar yolları gibi organlarda oluşan iltihap gelmiş göze yerleşmiş. Beş altı yıl önce yine olmuştu, gözlerimi yoruyorum, pc, gazete kitap, bir de buna geç yatma eklenince olacağı buydu. Dr. muayene ederken hücreler görünüyor dedi, ben bilmiş:))))) ölü hücreler mi dedim, hafifçe gülümseyerek biz iltihaba öyle diyoruz dedi.. İki saatte bir damlatılan damla, göz bebeğini büyüten başka bir damla daha verdi, ikişer gün arayla kontrole gidiyorum yavaş yavaş geçiyor. Epeyce zorladı beni, ne kadar gerekli bir organ bu.. Ne okuyabiliyorum, ne tv izleyebiliyorum, başımda sürekli bir ağrı, gözümün etrafı da ağrıyor. Umarım bu hafta sonuna kadar geçer.

Uyku bozukluğu için de gittim doktora, ilaç verdi, gece yarılarına kadar oturmak ne mümkün. İçtikten yarım saat sonra küp gibi uyuyorum, sabah ta zinde bir şekilde kalkıyorum, bu tedavi üç ay sürecek.

cemre düşmüş, artık bahar geliyor, benim en sevdiğim belki de tüm insanların sevdiği mevsim olan bahar geliyor, havalar da pek soğumadı zaten bu yıl...
İnsanlar konu bulamazlarsa konuşacak, havalardan bahsederlermiş, benimki de öyle oldu.

Basını susturmaya çalışan hükümeti kınıyorum, Kanal Türk e desteklerimi bildiriyorum. .

Muhtarlıklardan seçmen kartı kontrollerinizi yaptınız mı? Yapmadınızsa hemen kontrol etmenizi öneririm, çünkü birçok hatalar varmış veya eksiklikler. Bir martta askıdan indirilecekmiş seçmen listeleri. Yurttaş olmanın gereklerinden biri olan oy kullanma hakkı için birazcık zahmete girmek gerekiyor. Son seçimlerde 8 milyon kişinin oy kullanmadığını göz önüne alırsak, ülkenin geldiği durum belli. Hangi partiye oy kullanırsanız kullanın ama, mutlaka kullanın.

Pek karışık bir post oldu, başka yazılarda görüşmek üzere sevgiyle kalın..

13 yorum:

Nenoni dedi ki...

Geçmiş olsun, şimdi nasılsın?
Oy kullanmak bir vatandaşlık bilincidir.Muhakkak kullanmamız gerek..

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

Sevgili nenoni, tamamen geçmiş değil ama ilk zamanlardaki gibi de değil. Zaten dr da iyileştiğini söyledi ama tam olarak değil. teşekkür ederim.

cenebaz dedi ki...

Geçmiş olsun Yalnızlar Kraliçesi. İhmal etmemek lazım sağlığı ama yapıyoruz bazen.

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

teşekkür ederim çenebaz, sağol..

nimetin.blogspot.com dedi ki...

muhtarın yerini biliyormusun diye sorsana:)))) vallahi bilmiyorum:))) her sene kapıcı bizim yerimize hallediyor o işi. yine bizim seçmen kartlarımızı alır gelir herhalde.

nimet

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

sevgili nimet, pek çok kişinin askılarda ismi yok, bu yüzden bakılmalı. Bildiğim kadarıyla itiraz hakkı da yok. Kapıcınız askılardan kontrol etsin.. En temel hakkımız olan seçme hakkımızı da bu yolla kullanalım değil mi?
sevgiyle kal..

Nenoni dedi ki...

Sayfa değişmiş çok güzel olmuş.Yalnız yazılar biraz irimi olmuş ne?

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

eee gözler görmüyo artık nenoni..:))))

zeyno dedi ki...

Geçmiş olsun, benim gözler de isyan bayrağını çekti, o kadar yoruyorum ki haklılar, bir de kronik alerjileri var, kıldan tüyden, her bi halttan alerji kapıyorlar..... ne diyeyim Allah sağlık versin gözlerimize, her biyerimize....

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

Benimkiler geçti artık zeyno, ama ilacı hemen kesemiyormuşum, 9 gün daha azaltarak devam edecek..

cenebaz dedi ki...

Yeni sayfan çok güzel olmuş:) Güle güle kullan.

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

ben de çok beğendim çenebaz, teşekkür ederim.

nilly dedi ki...

Bira gec oldu ama gecmis olsun. Onceki yazindan okudugm kadriyla iyiye gidiyormus.

Benim arkadaslarim arasinda oy kullanmayanlarin soyledigi ahilce birsey vardi. 'amaan ne gitcem oraya kadar 5 milyon cezami oderim olur biter!'